Søk nå!

Skolen har løpende opptak og du kan søke om plass! Mer her.

Kontaktinformasjon

Administrasjon:

bibelskolen@nll.no

Rektor:

pbholm@online.no

Tlf.: 33 33 89 00

Adresse: Fossnesveien 13B,

3160 Stokke

 

Ønsker du å gi en gave?

 

Skolen eies og drives av:
Norsk Luthersk Lekmannsmisjon

Kristian Gangaas

Kristian_Gangaas

Et møte med en hellig Gud

 

Da jeg kom til bibelskolen var det i forventning om å få et år med åndelig påfyll. Jeg så frem til å være sammen med venner og til å få et friår fra skole og utdanning.

 

Utover høsten ble ikke alle ting slik som jeg hadde forestilt meg. Gjennom undervisningen og egen lesning kom jeg inn i Guds skole. Jeg ble stadig mint på at Gud er en hellig Gud som ikke tåler synd. Dette var g

 

ammel barnelærdom, men ved en slik stadig påminnelse, fikk jeg igjen behov for nåden i Jesu blod – det blod som renser oss fra all synd! Jeg fikk erfare at «Herren døder og gjør levende».

 

Et år på bibelskole vil man aldri angre på, såfremt tiden brukes rett. Å bli kjent med nye mennesker er en fin ting – man skaffer seg venner for livet. Sosialt samvær skaper også trivsel. Men det er lett å glemme at man går på en bibelskole, at det er Guds ord man er kommet for å høre. «Maria-plassen» må ikke forsømmes. Hun valgte den gode del – sittende ved Jesu føtter.

 

Gjennom bibelskoleåret har man rikelig av tid til Bibel og bønn, og man vil kanskje aldri få en bedre anledning til å fordype seg i Guds ord. «Den rikdom er stor: Ha Jesus til bror og eiga Guds levande ord.»

 

Kristian Gangaas fra Mosvik i Nord-Trøndelag, var elev ved bibelskolen 2010/11.