Søk nå!

Skolen har løpende opptak og du kan søke om plass! Mer her.

Kontaktinformasjon

Administrasjon:

bibelskolen@nll.no

Rektor:

pbholm@online.no

Tlf.: 33 33 89 00

Adresse: Fossnesveien 13B,

3160 Stokke

 

Ønsker du å gi en gave?

 

Skolen eies og drives av:
Norsk Luthersk Lekmannsmisjon

Studentheimen på Fossnes

Studentheimen 11På Fossnes er det mulighet for å leie rom fast selv om man ikke er elev på skolen.

Her kan du se bilder fra studentheimen.

 

Det finnes blant annet en «studentheim» nede på Solbakken hvor det for øyeblikket holder til ni personer som jobber eller studerer i nærområdet. Det er mulighet til å leie rom med eget bad, og studentene har også to kjøkken som de kan benytte seg av. Det er også mulig å «melde seg på» måltidene oppe på Ekely hvor elevene spiser. Dette kan man enten gjøre fast, eller ved behov. Studentene har også internettilgang på rommene sine, og kan også benytte seg av elevenes datarom på Ekely.

 

Jeg har intervjuet en av studentene som leier her for å finne ut hvordan det er å studere og bo på Solbakken. Håkon Bergene Holm (21) studerer på Bakkenteigen i Horten og leier på Fossnes. Håkon valgte å bo på Fossnes mens han studerer fordi det er et godt kristent miljø her i tillegg til at han allerede kjente flere av de som bor i nærområdet og på området. Fossnes ligger nærme skolen og er et rimelig tilbud for studenter. Han sier at han har alt det han trenger her når det gjelder både fasiliteter og aktiviteter. Oppe på Ekely finnes det både treningsrom og aktivitetsrom som er tilgjengelig både for elever og studenter. «Dette er veldig positivt», sier Håkon. I tillegg er det mange fine turstier i området, og volleyballbane og fotballbane i nærheten.

 

Fossnes ligger veldig sentralt, samtidig som det er skjermet og rolig. Det er kort vei til Tønsberg, Sandefjord, Stokke og Andebu. Flyplass og togstasjon er relativt nærme med henholdsvis 15 og 10 minutter med bil. Håkon bemerker at det er kort vei til skolen (20 min), og det går derfor veldig greit å pendle fram og tilbake.

 

Da jeg spurte ham om han syns at det fungerer bra å studere og samtidig bo på Fossnes, svarte han: «Ja, det fungerer bra. Det er mulighet til å trekke seg tilbake på rommet og jobbe der, eller jobbe på biblioteket sammen med de andre studentene.» Han syns også at det er veldig positivt at det er mulig å delta på måltidene sammen med elevene, for da sparer han tid i tillegg til at det er sosialt.

 

Praktisk informasjon

 

Priser:
Leie av rom pr. mnd. 2500,- inkl. bredbånd. Det er mulig for beboere på studentheimen å ha full kost på bibelskolen. Det koster 2000,- pr. mnd. (fra aug. 2016)

 

Priser for enkeltmåltider for studenter på studenthjemmet:

Frokost/Kvelds: 20,-
Middag: 50,- (Søndag 60,-)
Restemiddag fra restfrys: 20,-

 

Søknad:
Send søknad på mail eller ta kontakt med bibelskolen på telefon. Kontaktinformasjon finner du på fremsiden.

 

Avstander m/bil:
Høyskolen i Vestfolds avdeling på Bakkenteigen (Tønsberg): ca. 18 min
Høyskolen i Vestfolds avdeling på Eik (Tønsberg): ca. 15 min
Tønsberg: ca. 15 min
Sandefjord: ca. 20 min
Sandefjord lufthavn Torp: ca. 20 min
Larvik: ca. 25 min
Porsgrunn: ca. 45 min
Skien: ca. 55 min
Oslo (sentralstasjon): ca. 65-70 min

 

Fasiliteter:
- God standard på rommene
- Alle rom har eget dusj og toalett
- 3 internatkjøkken med felles stue
- Bilparkering
- Lagerplass
- Treningsrom
- Aktivitetsrom (biljard, bordtennis mm.)
- Bredbånd inkl. i prisen, og tilgang til datarom
- Godt sosialt og åndelig miljø

 

Redaksjonen